Educatie

VR 
Ontspanning

Vind de perfecte omgeving om te ontspannen, zonder ooit de kamer te verlaten.Er zijn verschillende VR programma’s om volledig te relaxen. 
ook is Vr zeer geschikt voor bijvoorbeeld concerten op te nemen alsof je er bij bent!

Minder Stress

Ontsnap aan de stress en het lawaai van alledag en duik in een alternatieve realiteit waar u vrij bent om te ontspannen, te genieten van de natuur, te mediteren en te reizen, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis of kantoor.

Zorg

De zorg is met de corona epidemie erg belast. Het is dan ook heel fijn dat er volledig ontsnapt kan worden in de virtuele wereld. Zowel voor zorgpersoneel als voor patienten. 

Virtuele reis

Nu reizen lastig is, stijgt de vraag naar reizen in Virtual Reality (VR). Je zet een speciale bril op en je zintuigen houden je zo voor de gek dat je echt het gevoel hebt op een berg te staan of in Griekenland op het strand te zitten.

Relax

Er zijn diversen toepassingen die door ons worden beschikbaar gesteld waarbij de nadruk op een relax beleving is gebaseerd. Informeer naar de mogelijkheden

Contact Informatie

Heb je een vraag? Wil je meer weten over onze producten? Laat het ons weten!

Telefoon

+31(0)6 52 30 69 08

Email

info@vr-beleving.nl

Adres

Loopkantstraat 25 | 5404 AC Uden

Wilt u ook eens een VR beleving meemaken?

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Vul onderstaand formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.