FAQ
Veel gestelde vragen

Op deze pagina bundelen we de meest gestelde vragen over VR toepassingen. Deze FAQ wordt continu bijgewerkt. Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en ontwikkelingen.

Algemeen

Hoe lang kun je in VR blijven?

Als je meer dan de aanbevolen 30 minuten in VR doorbrengt, verlies je in bijna alle gevallen het ruimtelijk bewustzijn van de kamer om je heen. Na 30 minuten is het veel moeilijker om te achterhalen waar dingen zich in de fysieke wereld bevinden, vanuit je headset

Heb je een Facebook-profiel nodig om met de Oculus Quest 2 te gebruiken?

Ja, je kunt de Oculus Quest 2  alleen gebruiken als je een Facebook- of Oculus-account hebt Wanneer je de Quest 2 opstart, zal de headset je vragen om in te loggen met een Facebook-account. Dit is alleen de eerste keer. Als je er geen hebt (en ook geen wilt maken), kun je de VR set niet gebruiken.

Waarom voelt VR zo echt?

Onze ogen en oren werken hetzelfde, of we nu in een echte of virtuele wereld zijn. Wanneer we simuleren hoe we de echte wereld ervaren – bijvoorbeeld door driedimensionale scènes te simuleren met stereoscopisch zicht – kan VR ons het gevoel geven alsof we ons in een totaal andere wereld bevinden, maar een heel realistisch aanvoelende wereld.

Gezondheid

Vanaf welke leeftijd wordt VR aangeraden?

Hoewel we weten dat kinderen jonger dan 13 jaar misschien Oculus-apparaten willen gebruiken, staan ​ze niet toe om accounts te maken of Oculus-apparaten te gebruiken.

Nog steeds hulp nodig? Stuur ons een email

Voor meer informatie kunt u via de contapagina altijd uw vragen stellen.

Contact Informatie

Heb je een vraag? Wil je meer weten over onze producten? Laat het ons weten!

Telefoon

+31(0)6 52 30 69 08

Email

info@vr-beleving.nl

Adres

Loopkantstraat 25 | 5404 AC Uden

Wilt u ook eens een VR beleving meemaken?

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Vul onderstaand formulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.